Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min oplevelse som luderdreng!

Karakter: 5.5/6
Visninger: 9785

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, Bareback, Voldtægt, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Min oplevelse som luderdreng!
Jeg er luder, for en fræk 48 årig mand, med en stor pik, som nyder min unge villige teen krop.

Kan mærke du stille fjerner dametrussen fra mit luder hul, din pik kommer stille op i min drengerøv og begynder lige så stille, bare at voldkneppe mit luder hul, mens jeg stønner mere og mere. Du trækker dig ud og beder mig sutte din liderlige pik, som det var jorden bedste slikkepind, man bare ikke kan få nok af, mens jeg kigger liderligt i dine øjne. Du vil så igen kneppe mit hul hårdt og voldsomt, jeg lægger mig på ryggen med benene oppe på dine skuldre, som din helt egen kneppedukke, som du bruger som du vil, mens jeg stønner knep mig, knep min lille luderfisse alt hvad du kan, og jeg stønner dit navn og glor liderligt på dig og prespermen siver ud af pikken på mig. Din liderlige pik vil bare have mere luder hul, og den vil også gennem kneppe min luder mund så jeg næsten ikke kan få vejret og jeg rigtig kan smage røv safterne, du beder din luderdreng om at slikke og lege med din røv, mens dametrusserne bare sejler af presperm fra min luder pik.

Efter jeg har suttet din liderlige pik, vil du igen gennem kneppe mit fissehul, så min pik ikke kan stoppe med, at levere presperm. Du pumper alt hvad du kan i mit luder hul, mens mit støn bliver højere og højere så taget næsten flyver af. Mens du bare knepper mit hul ligger jeg bare og stønner og råber hvor meget jeg elsker dig og din pik og du aldrig må stoppe, og ryster næsten bare af liderlighed og prespermen løber ud, så ikke kun trusserne, men også sengen bliver helt våd. Du beder mig igen om, at sutte alt røvsaft og piksaft af din flotte pik, som bare er hård og varm og banker ind og ud af min mund. Du vender mig som du vil og igen knepper du mig, som var det sidste gang i dit liv, så jeg rykker frem, hver gang din kæp banker ind i mit luder hul. Mit støn kan høres næsten på den anden side af jorden, for nøjh jeg stønner højt. Du beder mig igen sutte din liderlige pik, som bruger min mund som luderfisse.

Når du igen vil kneppe mig, trækker du denne gang dametrussen helt af mig og stopper dem ind i min luder mund, så jeg ikke kan stønne så højt og rigtig kan smage prespermen, som trussen selvfølgelig er helt fyldt af, fordi de har holdt min lille stive luder pik på plads. du knepper og knepper og min lille liderlige slave pik står ud i luften og stadig drypper med presperm, mens du stadig gennemknepper mit lille slave hul og spørg om jeg kan li det. Jeg laver lyde til dig, fordi jeg ikke kan sige noget da trussen fylder min ludermund, du råber til mig kan du ik svare mig, din luderhomo, du klapper mig hårdt i røven, trækker din pik ud og vender min ansigt mod dig, du trækker trusserne ud, stopper dem op i min røv, spytter mig flere gange i ansigtet og spørg igen, kan du li det, jeg stønner ja til dig, mens min tunge hænger som en en hunds tunge gør, mens du siger godt min luderdreng, sut så min pik igen. Igen sutter jeg som var det den sidste slikkepind på jorden. Når du syntes jeg har suttet nok, trækker du pikken og trussen ud, du står og kigger liderligt på mig, med den stivestes pik midt i mit ansigt, mens du lad den banke lidt mod.

Så spørg du, kan du li min pik din luderhomo, skal du have mere, jeg nikker og glor liderligt på dig og pikken, mens min tunge igen hænger ude, du tager fat i mit hoved og råber kan du ik svare mig, som en ordentlig slavedreng, så spytter du mig igen i mit luder ansigt og smør det ud med din stive pik og slår mig i hoved med pikken, så bukker du dig ned over mig og beder om svar, jeg stønner ja jeg vil have mere pik giv mig så meget pik, så klapper du mig på hoved og siger sådan min luderdreng, sådan skal det lyde. Du står stadig foroverbøjet over mig, så beder du mig lægge mig på ryggen, så din liderlige pik er over mit ansigt, så går du ned i knæ, og stopper din pik ind i min luder mund og knepper den, mens du spytter på min lille luder pik, som fylder alt med presperm. Så beder du mig sætte mig op på knæ igen og du stiller dig foran mig, så siger du vend dig, dit lille slave hul skal ikke trække sig sammen endnu, så knepper du igen mit luder hul så jeg stønner mere og mere.

Jeg stønner og stønner, så beder du mig holde min kæft, men det kan jeg ikke, så du trækker pikken ud, slår mig hårdt et par gange på balderne, vender mig rundt, og siger kan du ik holde kæft var, så tager du fat i mit hoved og banker din pik et par gange ind i min slave mund, så trækker du den ud, bøjer dig, og ser alt prespermen under min pik, du beder mig slikke det op, spyt så prespermen ud over din luder kro min slavedreng, så det gør jeg og så siger du dygtig luderhomo, så spørg du, vil du slik røv var, jeg svare ikke og du tager igen fat i mit hoved og bøjer dig over mig, så siger du lavt til mig, det også lige meget hvad en lille luder slave vil, jeg bestemmer, så spytter du mig i min luder mund og beder mig slikke din røv og hul. Når du ikke gider, at jeg slikker din røv, vender du dig om, så siger du til mig, dygtig lille luderunge, du er bare en dygtig slavehomo. Så stikker du din liderlige stive pik ind i min mund og beder mig slikke alt den presperm der kommet af, også på nosserne, så vender du mig og gennemknepper igen mit luder hul, så hårdt du kan, og jeg stønner og stønner, mens du råber støn så luder, støn så jeg kan høre du kan li det.

Jeg stønner højere og højere, og mens du bare knepper mig hård og frækt, røger jeg ind i en tilstand hvor jeg er så liderlig og villig, at jeg falder helt sammen i alle muskler og bare bruger alle kræfter på at stønne så højt. Jeg er i et paradis af liderlighed og føler mig så brugt og elsket at jeg næsten besvimer. Du bemærker hurtigt mine følelser og giver mig nogle klap i røven, og siger til mig, ja du nyder bare pik din luder, du skal bare bruges og udnyttet til du er så brugt og slidt. Så tager du fat i håret på mig, trækker mig let mod dig, så du kan banke din pik endnu mere og endnu hårdere op i mit gennemkneppede hul. Du fortsætter nu, til du er lige før orgasme, men vælger at jeg ikke skal have din sperm endnu, da du ved at jo længere du holder, desto mere kommer der og endnu bedre følelses det for dig. Så du trækker dig ud, og vender mig, så jeg nu sidder på knæ foran dig, jeg sidder og tror at nu skal jeg have mandesperm og stritter derfor vildt med tungen og har helt åben mund. Du smiler til og siger, ja det kunne du tænke dig, men det ikke endnu so, du er slet ikke klar til sperm endnu.

Du giver mig en 2 lussinger på hver kind, spytter mig i ansigtet og sparker mig i nosserne 2 gange. Jeg falder sammen i smerte og du siger, en dum luder skal ikke selv bestemme hvornår de vil have sperm. Din pik står stiv og flot ud i luften og troner som en konge pik. Den er slet ikke færdig med at bruge mig endnu. Du lægger dig på sengen på maven, og beder mig kravle hen og slikke dig i røven. Jeg kravler op bag ved dig, og sætter mig på knæ mellem dine ben, og bukker mig ned og giver mig til at slikke alt jeg kan, mens min lille luder pik, bare pumper ud med presperm, som er over alt. Jeg slikker og slikker og min tunge er helt øm bare af at slikke dig. Du ligger lige stå stille og begynder at stønne og det virker til, at du nu er et andet sted, en verden fuld af liderlighed og luderer som bare venter på dig. Jeg tror et kort øjeblik at du er faldet i søvn, men slikker videre, da jeg ved du kan li det jeg gør. For mens jeg har slikket er der også væltet ud med presperm fra din pik, som nu ligger halvfed under dig, så man lige kan se pikhovedet når man slikker dig i røven.

Der er en sø af presperm dels fra din pik, men også fra min luder pik. Jeg ønsker at slikke det hele i mig, men du har bedt mig slikke røv, så det gør jeg til du siger andet. Jeg har efterhånden slikket dig en halv times tid, og du nyder det stadig. Det virker ikke til, at du har tænkt dig at foretage dig andet, det næste år, så meget kan jeg se du nyder det. Din røv er efterhånden også helt våd og gennemblødt af mit luderspyt. Jeg slikker og slikker, men ligepludselig råber du kom her op luder, jeg stopper kravler ned på gulvet igen og op til dig, så du kigger mig lige ind i øjnene. Så klapper du mig på hovedet og siger sådan luder, du er dygtig. Du er nu igen klar til, at gennemkneppe mit luderhul, så du vender mig om, klapper mig i røven og stikker din igen stive pik ind i mig, og knepper mig hård og længe. Jeg stønner igen og er helt oppe at flyve, bare af liderlighed. Du beder mig holde kæft, men jeg har meget svært ved det. Da det er så fantastisk, at mærke din pik i mig. Du trækker dig derfor ud, vender mig om jeg sidder på knæ, og trækker mig tæt på dit ansigt, igen råber du mig ind i hovedet hold din fucking luderkæft, gør hvad jeg siger, forstået! Jeg nikker, hvilket så resultere i, at du igen stikker mig 2 lussinger på hver kind og spytter mig i ansigtet.

Denne gang bukker du dig helt ned, og tager et fast greb om mine nosser, du klemmer dem sammen så jeg skriger op. Og du råber, svar når du bliver spurgt om noget luder! Du spørg mig igen, har du forstået dreng. Jeg svare med gråd i stemmen, ja jeg har forstået. Du slipper mine nosser, giver dem et spark og siger åben din ludermund, automatisk kommer tungen ud, klar til at sutte din flotte konge pik, du griner let og siger, haha tror du du skal sutte pik. Du griner lidt, men bliver pludselig alvorlig, du griber fat i mit hoved trækker mig tæt til dit ansigt igen, så siger du åben munden so, og du fyre endnu en spytklat i munden på mig, sparker mig denne gang 4 gange i nosserne, du råber at det da er utroligt, at du faktisk næsten skal smadre mine nosser før jeg fatter noget. Derefter køre du pikken rundt i mit hoved, så siger du, når den glider ikke så godt på tør slavehud, så du bukker dig over mig og spytter mig i hovedet flere gange, se nu kan den rigtig køre rundt i dit luderhoved. Mens jeg sidder der på knæ med min stive helt stramme luder pik, mega ømme nosser og bare får kørt din pik rundt i hovedet, føler jeg mig igen elsket af dig og din pik.

Du stikker nu din pik ind i min mund, og langt ned i halsen på mig, du holder den der lidt tid, trækker dig ud, så jeg lige kan nå at få vejret, og så dybt i halsen igen, sådan fortsætter du nogle gange, så jeg kan mærke, at du virkelig bare bestemmer, hvis du ville så kunne du jo kvæle mig, smadre mig, gøre som du vil. Men du markere kun, så jeg kender min plads og ved, at du gør hvad du vil. Du skulle jo nødigt midste din kneppedukke. Du lader mig sutte din pik, noget tid mens du bare nyder det, du sætter dig ned og slapper af, mens jeg slikker din pik, så jeg virkelig føler mig billlig og som en luder, at sidde der på knæ helt blottet og sårbar, bare blive misbrugt og udnyttet, du kan se det tænder din luder. Du finder igen dammetrusserne frem, som var blevet smidt lidt væk, de er stadig klistret og våde af presperm, det er blevet lidt kølige, af bare at ligge. Så du stopper dem nu ind i min mund, for nu vil din pik have luder hul igen, og nu skal den bare bankes op og virkelig bruge hullet, jeg skal virkelig mærke at jeg intet kan gøre, andet end bare at tage imod.

Jeg kan heller ikke rigtig stønne, da jeg har tusserne i munden. Så du nyder bare at bruge mig hårdt og kontant, da der næsten er helt stille, fra min side af... Du fortsætter med at kneppe mig længe og nyder stilheden, enlig holder luderen kæft, men når du syntes der alligvel skal være lidt lyde, så klasker du jo bare hård i min røv, så jeg prøver at råbe op, men det bliver kun til noget som lyder som støn, og din luder stønner jo, når han kan li det, så der bliver klasket godt igennem, du klasker og klasker, til jeg falder sammen af smerte i ballerne. Så stopper du og trækker dig ud, går hen til mit hoved trækker mig op, tæt på dit hoved så trækker du tusserne ud, og op i må hul med dem. Så siger du, kan du li smæk i røven var so, kan du, jeg stønner ja jeg elsker når du klasker mig i røven, jeg ligger på maven, så du klasker med flad hånd på den ene balle, jeg skriger nu op, da jeg jo ikke har trusserne til, at stoppe lyden. Du siger ja, jeg kan se du elsker det, skal du have mere smæk i din luderrøv, jeg svare ja giv mig smæk jeg elsker smæk.

Så sætter du sig over min ryg, så du kan se min røv, nu løfter du begge hænder langt over hovedet, og giver begge baller et kæmpe klask samtidig, det resultere i at jeg skriger op og begynder at tude af smerte. Du råber til mig, jeg kan jo se og mærke at du elsker smæk, så nu skal du fandme få smæk, skiftesvist klasker du mine baller, dog ikke med så meget kræft, men klask skal det sige, og det gør det, jeg skal mærke vært slag og nyde dem fuldt ud. Du klasker noget tid, og nyder at høre på mig hylle og tude og skrige, du ved at mine skrig betyder mere. Du kan mærke jeg elsker det, og jeg sagtens kan klare flere slag og smæk. Så du fortsætter, da du nu har fundet et godt mønster, klask klask klask klask, for hvert klask skriger, hyller og tuder jeg så der ligger en sø af tåre foran mig, mine baller er efterhånden helt røde og så varme, at det er lige før man brænder sig på dem. Men det er ikke nok for dig, for du kan stadig høre i mit skrig og hyllen at jeg tænder max på smæk, at jeg virkelig nyder behandlingen, at jeg er i en anden verden, jeg gisper efter vejret, hyller, skriger og tuder, men jeg tør ikke tigge dig om, at stoppe, for jeg ved det tænder dig, at smække mig.

Du fortsætter lidt endnu, da du nyder at høre mig hylle og skrige. Når du syntes jeg har fået nok, kravler du af mig, trækker mig op på knæ og kigger på mit luderansigt, som er helt rødt og mine øjne er blodsprængte og jeg tuder stadig. Du siger nårhh so, var det virkelig så digligt, at du tuder, Dygtig luder, godt du kan li at få smæk. Jeg sidder stadig på knæ og tuder, så sætter du dig på hyg, så dit ansigt er ud for mit, så nusser du min kind og siger, du er dygtig, sådan en dygtig luderdreng. Men pludselig bliver du alvorlig, og går fra at nusse min kind, til at stikke mig endnu en lussing, klasker mig i nosserne og så råber du, stop med at hylle din luder, vend dig jeg skal kneppe dit hul. Du fjerne først trusserne og så banker du din pik helt i bund, og du knepper nu min røv helt vildt, mens jeg smerter hvergang du rammer mine baller med din krop, men det rager dig, for du vil have luderdreng. Mens du knepper mig hårdt, stønner jeg helt vildt, men det er også en blanding af skrig, for jeg har fandens ondt i røven. Du råber til mig, du kan jo li det so, du kan li smerte i ballerne og pik i røven, du er en rigtig ægte billig pik luder, ja det er du, hvorefter du giver mig nogle flere klask i røven, mens du banker pikken helt op.

Jeg skriger og stønner samtidig, er i en blandning af liderlighed og smerte på en gang, det følelse fantastisk og forfærdeligt på en gang, jeg håber på du bare fortsætter, men alligvel håber jeg, at du stopper. Men at stoppe er ikke noget, du har planer om, ihvertfald ikke lige i det næste stykke tid. Så du fortsætter med at kneppe og skiftevis klaske mine balder. Når du har fortsat noget tid, trækker du dig ud vender mig om, og ser at jeg igen sidder med tåre i øjnene og du råber, din fucking luder skal du være sådan en kælling, at sidde og tude, du kan jo li det, så hvorfor tuder du. Jeg klynker lidt, men får intet svar frem, hvilket får dig helt op i det røde felt, for du har jo sagt, at jeg skal svare, når jeg bliver spurgt om noget. Derfor stikker du mig 4 lussinger på hver kind, spytter mig i ansigtet flere gange og sparker mig så hårdt i nosserne, jeg knækker helt sammen, hvor efter du klasker mig så hårdt du kan 2 gange på hver balle, mens du råber af mig, kalder mig alt muligt, klam so, ludersvin, pikluder, fucking slave luder osv.

Jeg ligger totalt knækket sammen og tuder, som en lille pige, du spørg mig så igen, hvorfor tuder du luder, jeg fremstammer et eller andet, blandet med klynk, du får ihvertfald intet ordenligt svar, så du tager fat i mine nosser, og trækker i den så jeg får vendt mig om på maven, sætter du dig på knæ, men så din røv er ved mit øre, da jeg har drejet hoved. Du begynder nu, at klaske helt sindssygt på mine baller, så jeg skriger og hyller og tuder, gisper efter vejret et stykke tid, du stopper så 2 sek. lader mig lige få luft, og endnu give mig muligheden for at svare, så du spørg mig er du klar til at svare nu luder, jeg svare ja men meget lavet og klynker samtidig, så du klasker mig i røven og råber ,er du klar til at svare, dette fortsætter du så med, til du syntes du har fået et klart og tydeligt ja fra mig. Efter nogle gange og en masse ekstra hårde klask, får jeg fremråbt et JA, ja jeg er klar. Du trækker mig igen op på knæ,og spørg mig så hvorfor luderen tuder.

Jeg gisper, men svare at jeg tuder fordi, det er så dejligt, at få smæk, at blive brugt og tvunget, at jeg elsker dig og du er god ved mig, du forkæler mig med din kærlighed, og jeg elsker når du smækker mig, og spytter på mig, at jeg elsker når du voldtager, mit luder hul og luder mund, og jeg er din helt egen kneppedukke. Du klapper mig på hovedet og siger, ja luder jeg ved du er ivrig efter smæk og pik, og du slet ikke kan få nok, er det ik rigtigt, jeg svare jo det er rigtigt, jeg kan ikke få nok pik og smæk, jeg elsker det og det gør mit luderliv fantastisk, jeg elsker dig og din flotte store pik, som jeg ikke kan undvære, jeg lever for din pik. Du stopper mig og siger, ja det var godt, jeg ved du ikke kan undvære min pik, og du skal nok få mere både pik og smæk, hvis mig et liderligt luder fjæs. Jeg åbner bunden stikker min tunge langt ude, triller med øjnene og begynder at stønne, du siger ja sådan ser en liderlig og villig luder ud, en som ikke kan få nok pik og smæk. Du stikker din konge pik ind i min mund, og dybt i min hals med den, og holder dig der nede længe, så slipper du, lader mig få vejret, men banker hurtigt igen din pik i halsen på mig, sådan gør du nu længe.

Når du syntes jeg har fået nok pik i hals og mund, trækker du dig ud og spytter mig i ansigtet og siger vend dig so, for jeg skal kneppe dig nu. Så knepper du mig, klasker mig i røven og virkelig misbruger og udnytter mig fuldt ud, helt til du er tæt ved en ordentlig orgasme og mega ladning, du trækker dig ud vender mig, så mit luder fjæs er lige foran din pik, stikker mig en lussing og siger, åben mund og ud med tungen luder, så det gør jeg, du kan mærke at der lige skal tryk på, hvis du virkelig skal fyre en kæmpe ladning af i mit fjæs, så du mund knepper mig, til du kan mærker at nu er det nu, så du trækker dig ud, og spiller din pik over min åbne og villig mund, til du skriger op i en voldsom orgasme og ud sprøjter alt din varme sperm, direkte ud i mit luder ansigt og ind i min mund, efter et ca 1-2 min. er du dig selv igen, efter din fantastiske orgasme, du køre din pik rundt i min hoved og skubber spermen ind i min mund.

Du køre også din pik lidt ind og ud af min mund, så jeg lige får det sidste sperm med, du tvinger mig til at sluge det hele. Du sætter dig nu over i en lænestol, beder mig sætte mig på røven foran dig, men jeg skal sidde og hoppe imens, så jeg er i en mega smerte. Du begynder så stille, at træde på mine nosser, sparke til dem, sparke og træde på min pik. Mens lader du mig spille lidt på min lille pik. Du siger jeg godt må sperme, og kan se min orgasme er 2 sekunder fra, at krampe mig længe, derfor sparker du mig rigtig rigtig hårdt, i mine luder nosser, så jeg rykker bagud med røven, og kommer i en mega orgasme blandet af total smerte og nydelse. Jeg sprøjter ud over gulvet mellem os, du tvinger mig til at slikke det rent, og lader mig derfor ligge længe, og slikke dig på pik og nosser, samt i røven.. Jeg nyder, at du nyder det.

Jeg håber på mange flere oplevelser af samme slags, hvor jeg er din luder.
Kommentar