Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben

Karakter: 5.1/10
Visninger: 36095

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge
Personer som er med i denne del er:
Hans 17 år, Emil 17 år, Andreas 15 år, Jens 16 år og Mads 15 år.

BK er en ny serie af Kedde, den handler om en dreng på 16 år, han hedder Jens og skal finde en anden dreng, som han kan få med i BK, før han kan blive 100 % medlem. BK står for ”Bøsse Klubben”, og er startet af Hans og Emil på 17 år. Jens skal nu finde en, som er som ham, en der også er til drenge og har lyst til at være med i KB. Men inden Jens får det nye medlem med over til Hans og Emil, kommer han ude for forskelle ting, som han aldrig troede, ville kommer til at ske for ham. Så følg med i den nye serie og find ud af, hvad Jens oplever i sin efterårsferie 2006.

Kapitel 1. – I brusekabinen.

Det er fredag den 13. oktober, og det er efterårsferie. Mads og Jens er på vej hjem fra skole. De har lige været ude og løbe 10 km. Da de havde gået lidt, spørge Jens om Mads vil med ham hjem.

- Det kan jeg da godt, sagde Mads. Men kan jeg tage et bad hos dig?
- Det kan du sikkert godt, sagde Jens. Mine forældre kommer først hjem på søndag.

Da de så er kommet hjem til Jens, finder Jens et par underbukser og en T-shirt frem, som Mads skal låne. Mads tager sit tøj af, udtagen sine underbukser og går derefter ud på badeværelset. Imens finde Jens så et par underbukser og en T-shirt frem til ham selv, hvor han så også smider sit tøj og går ud på badeværelset. Der står Mads helt nøgen i brusekabine. Jens kan ikke lade være med at kigge på hans pik. Den er ikke så tyk, med lang og tynd, og så har han ikke ret meget hår oven over, kun en lille sort dusk. Jens kunne mærke, at han skulle vente med at smide sine underbukser, for hans pik begyndte at røre på sig og fik dannet en bule i underbukserne.

- Der er da plads til to her i brusekabinen, sagde Mads som stod med hovedet ud af brusekabinen.

Jens blev lidt overrasket af, at han bare kunne kommer ind til ham, og så stor var brusekabinen helle ikke. Og Jens vidste helle ikke, om han skulle, for hans pik var stadig lidt stiv. Men så kom der en tanke i hovedet på Jens: det kunne være at han kunne få Mads med i BK, for han skulle skaffe et nyt medlem, før han selv ville blive rigtigt medlem. Så han tog sine underbukser af, og hans pik hang halvt ud i luften. Da han skulle til at gå ind i brusekabinen, så Mads, at Jens havde halvstiv pik og sagde med et smil:

- Der er nok en, der har liderlige tanker.

Jens vidste ikke, hvad han skulle svare, og han blev også lidt rød i hovedet. Så gik han ind i brusekabinen, hvor Mads stod med siden til, og da Jens kom helt ind, fik han øje på Madses pik. Til hans overraskelse stod Madses pik lodret op i luften, og man kunne se halvdelen af hans pikhoved.

- Det er nok ikke kun mig, der har frække tanker, sagde Jens grinende og skubbede til Mads.

Og Jenses pik blev også meget hurtigt stiv igen og stod lige som Madses pik lodret ud i luften.
Mads skubbede igen til Jens, hvor så Jens skubbede tilbage. Så tog Mads fat i Jens og skubbede ham op af væggen, hvor så Jens skubbede Mads tilbage over på den anden væg. Hans stive pik ramte Madses stive pik, og de kiggede på hinanden og begyndte at grine. Mads tog fat i sin stive pik, som var lang og tynd, og begyndte at fægte imod Jenses pik. Jens tog også fat i sin stive pik, som også var tynd, men ikke så lang som Madses, som var 18 cm lang, hvor Jenses var et 2 - 3 cm kortere. Nu stod de og fægtede deres stive pikke mod hinanden, og de skubbede til hinanden, så de var ved at glide på de våde gulv.

- Vi må nok holde. inden en af os ryge ned på gulvet, sagde Jens og gik ind under bruseren.

Her skyllede han sig over, og da Mads stod under bruseren, sæbede Jens sig ind over hele kroppen. Han kom til ryggen, hvor det var svært at nå at sæbe hele ryggen ind.

- Skal jeg vaske dig på ryggen, spurgte Mads.
- Det må du da godt, sagde Jens og stillede sig med ryggen til Mads.

Da Mads begyndte at sæbe Jenses ryg ind, stod Jens og nød den dejlige berøring af to varme hænder rundt på ryggen. Men Jens fik store øje, da han mærkede, at hænderne kørte rundt på hans baller, hvor han vendte hovedet om mod Mads. Mads bare smilede til ham, hvor han så gik helt tæt på Jens, så Jens kunne mærke Madses stive pik køre mellem sine baller.

Efter et lille stykke tid, hvor Mads stod bage Jens, vendte Jens sig om, og de gav hinanden et kys. Og det endte med, at de stod og tungekyssede, og imens stod de også og masserede hinandens stive pikke.

- Du er bare for lækker, sagde Mads til Jens og gav ham et kys mere.

Så gik han ned på hug og tog fat i Jenses nu meget stive pik, og startede med at køre tungen langsomt hen over reven på pikhovedet. Jens kunne ikke stå stille. Det var ret dejligt at mærke en varm og våde tunge på pikhovedet. Sidst nogen havde slikket på Jenses pikhoved, var, da han skulle bevise over for Hans og Emil, at han var egnet til at blive medlem i BK. Det glemmete Jens helle ikke, det var første gang, han havde fået suttet pik, men det høre vi mere til i et andet kapitel. For Mads ved ikke endnu, at Jens vil have ham med i BK, så han selv kunne blive 100 % medlem i BK.

Nu var Mads begyndt at suttet Jenses pik. Jens havde slukket bruseren og stod og nød den dejlige følelse at få suttet pik, og Jens var noget overrasket over, hvor god Mads var til at sutte pik. Men lidt efter byttede de plads, så Jens nu var gået på hug og holdt Madses stive pik i sin hånd. Jens startede med at køre forhuden frem og tilbage over det våde pikhoved, for der var kommet meget presperm, mens han havde suttet Jenses pik. Men Jens kunne ikke vente ret længe med at få Madses pik i munden. Han startede stille med at køre tungen rundt om pikhovedet, hvor Jens så langsomt førte Madses pik ind i munden, hvor hans så til sidst suttede på livet løs. Og der gik ikke lang tid før Mads stod og vippede underlivet frem og tilbage. Det var et tegn, Jens kunne lide, for det betød, at Mads kunne lide det. Der gik ikke mere end et par minutter, før Mads begyndte at stønne dybere og højere, hvor han så tog sin pik ud af Jenses mund og begyndte at spille den af foran Jenses ansigt.

- Jeg kommer, sagde Mads stønnende.

Jens lukkede øjnene, og Mads hev frem og tilbage, og ud kom det ene sprøjt efter det andet af den dejlige varme drenge sperm, og da Mads ikke kunne lukke mere sperm ud af sin pik, gik han ned på knæ og tørrede spermen væk fra Jenses øjne, så han kunne åbne dem igen.

- Hold da op hvor du kan sperme, sagde Jens, da han åbnede øjnene og kunne mærke spermen løbe ned af kinderne.
- Det er også første gang, jeg har fået suttet pik, sagde Mads og gav Jens et kys.

Jens rejste sig op og begyndte at spille sin pik af, og der gik helle ikke lang tid, før Jens begyndte at stønne højt og sprøjte sin varme sperm ud i hele Madses ansigt. Da han var færdig med at sperme, tog Mads Jenses spermede pik i munden og begyndte at suttet den ren. Jens kunne ikke stå stille, for det kildede vildt meget i pikken, og han begyndte også grine lidt.

- Vi må nok helle få os vaske os, sagde Jens grinende, da Mads stadig suttede hans pik.

Mads rejste sig og omfavnede Jens og hviskede ham i øjet:

- Du er bare for lækker.
- I lige måde, hviskede Jens.
Kapitel 2. – I Hanses seng.

Jens og Mads var kommet ind på Jenses værelse igen, hvor de stod og omfavnede hinanden og tungekyssede. Lidt efter begynde de at tage deres tøj på, og hvor de så besluttede, at de ville gå ned til købmanden, for de ville godt have lidt sødt efter den tur på badeværelset.

- Skal vi gå, sagde Jens, da de havde fået tøjet på.
- Det kan vi godt, sagde Mads og gik og klappede Jens i røven.

Da de var på vej ned til købmanden, kunne de ikke lade være med at kysse hinanden. De gjorde det kun, når der ikke lige var nogen i nærheden, for det skulle nødigt blive opdaget, at de var sammen. Og der var heller ikke nogen, der vidste, at Jens havde været sammen med Hans og Emil, og at der var en klub, der hed BK. En klub som Hans og Emil har dannet for et par uger siden, og at de var ved at finde nye medlemmer til klubben. Og det, Jens ikke vidste, var, at Hans og Emil havde fundet et til medlem til BK, og han hed Andreas og gik i samme klasse som Mads og Jens.
Da Jens og Mads var næsten kommet hen til købmanden, stoppede de op og gav hinanden et stort tungekys. Men det var en, der så, det var Andreas, som kom fra en gangsti ovre på den anden side af vejen. Jens og Mads lagde ikke mærke til Andreas, som skyndte sig videre for ikke at blive opdaget, at han havde set Jens og Mads stå og kysse hinanden. Andreas var også på vej over til Hans og Emil, for de vil godt snakke med ham. Andreas nåede lige at kommer forbi dem, da Jens og Mads gik videre hen til købmanden.

Andreas var kommet hjem til Hans. Han sad foran sin computer, da han kom ind på hans værelse, efter hans mor havde lukket ham ind.

- Du sidder altid foran den computer, sagde Andreas og satte sig i sengen og så, at Hans sad og så på nøgne fyre.
- Det siger min mor også, sagde Hans og vendte sig om mod Andreas. Emil kommer om 10 minutters tid, han skulle lige hente sin lillebror.

Hans vendte sig om imod skærmen igen, og fandt et billede af en ung fyr. Han var ikke ret gammel, han lignede en mellem 16 og 18 år. Han var glatbarberet, og der var ikke ret meget hår på ham.

- Prøv lige og se ham her, sagde Hans til Andreas, som kom hen til Hans. Ser han bare ikke kanon godt ud, ikke et hår er der at se, det er bare frækt, ikke.

Andreas nikkede, og kunne mærke, at hans pik også syntes, han så godt ud, og den blev mere stiv, da Hans tog sin hånd over og begyndte at massere på hans pik.

- Det var da noget, du kunne lide, hvad Andreas, sagde Hans og skiftede billede, så man så fyren bagfra.
- Hold op en dejlig numse han har, sagde Andreas. Der er heller ikke et hår at se.
- Nej, han er total glatbarberet, sagde Hans og rejste sig fra stolen og skubbe Andreas over i sengen.

Hvor Hans så satte sig over hans ben og begyndte at knappe hans bukser op, trak dem ned over hans underbukser, hvor der var dannet en våd plet. Efter at Hans havde trukket Andreases bukser ned til hans knæ, tog han fat i hans underbukser og hev til, så hans pik sprang frem, og da den landede på maven, kunne man høre lyden ”klask”, og der røg en dråbe presperm ned på maven.

Hans tog fat i Andreas pik, så den stod lodret. Han trak forhuden langsomt ned over hans lyserøde pikhoved, og mens Hans trak forhuden ned, kom der en dråbe presperm frem fra reven. Hans tog så sin anden hånd og førte en finger hen på dråben og begyndte at smøre det rundt på det blottede pikhoved. Så kom der en dråbe mere frem, og Hans førte igen sin finger op til dråben, hvor han så lod fingeren køre ned ad strengen, og lod sin finger køre lidt op og ned af den. Andreas lå og nød den dejlige berøring det var, hvor han så mærkede, at fingeren blev afløst af en tunge.

- Hold op hvor er det godt, sagde Andreas stønnende og kiggede ned på Hans.

Han havde nu taget pikken i munden og var begyndte at sutte, og der gik ikke lang tid, før Andreas begyndte at laver små vip med underlivet.

- Jeg kan snart ikke holde mere, stønnede Andreas og lod sit hoved falde ned på sengen.

Andreas havde lige fået lagt sit hoved ned, da han skød sin sperm i Hanses mund. Andreas var nødt til at tage dynen over munden, for ikke at Hanses mor skulle høre ham ligge og stønne. Hans slugte al Andreases sperm, hvor han så, efter Andreas var færdigt med at sprøjte, slikkede hans pik ren igen, og fik slikket den sperm op, som var på Andreases nosser.

- Det var dejligt at får en skud dejlig sperm, sagde Hans som satte sig over på stolen ved computeren.

Andreas lå stadig halvnøgen på Hanses seng, men fik hurtigt dynen over sig, da døren gik op og Emil kom ind.

- Hej med jer, hvorfor ligger du under Hanses dynen, spurgte Emil og flyttede dynen.

Da Emil fik øje på en halvstiv fedtet pik op ad maven, kiggede Emil så over på Hans og grinede.

- Var det godt, Hans, sagde Emil og gik over til han og gav ham et tungekys. Jeg må da hellere sige, om det smagte godt, grinede Emil så og gik over til Andreas.

Emil satte sig ned i sengen ved siden af Andreas, som stadig lå halvnøgen og havde fået stivet på igen. Emil tog fat i hans pik og kørte forhuden frem og tilbage over det blanke pikhoved. Mens Emil sidder og leger med Andreases pik, få han øje på billedet på computerskærmen af den fyr, som var glatbarberet.

- Jeg får en idé, sagde Emil med et smil, og gik over til Hans igen.
Kapitel 3. – Barberet.

Emil stod og hviskede noget til Hans, som Andreas ikke kunne høre, men Andreas kunne se på Hans, at det sikkert var noget, han kunne lide, for han smilede i hele hovedet og kiggede så på skærmen med den glatbarberede fyr og så over på Andreas.

Ved købmanden var Jens og Mads lige kommet ud. De havde stået og snakket med Kristian, han er flaskedreng hos købmanden, som var en fyr sidst i 20’erne. Men nu var Jens og Mads på vej hjem til Jens. De havde fået købt en pose chips og en sodavand hver.

Ovre ved Hans havde Andreas fået tøj på igen, og de var på vej over til Emil. Og da de kom udenfor fortalte Andreas, hvem han havde set kysse:

- Jeg har set Jens og Mads stå og kysse hinanden, sagde Andreas.

Hans og Emil kiggede på Andreas og så på hinanden og stoppede op.

- Hvor og hvornår har du set det? spurgte Emil.
- I dag, nær købmanden, sagde Andreas. Jeg tror, de har noget sammen.

Hans og Emil har ikke fortalt Andreas, at Jens også var ved at komme med i klubben, lige som han selv var ved det. De gik videre og snakkede ikke mere om Jens og Mads, og de var også næsten hjemme ved Emil.

Jens og Mads var kommet hjem til Jens igen, hvor de satte sig ind i stuen og så på en film og spiste de chips, de havde købt. Og mens Mads lå og så film, kunne Jens ikke lade være med at kigge på Mads, og især nede ved hans skridt.

- Skal du ikke se film, sagde Mads og skubbede til Jens.
- Jo, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor godt det var ude på badeværelset, sagde Jens og tog på sin pik.
- Det var også godt, sagde Mads og kravlede op ved siden af Jens. Skal vi tage en tur mere, sagde Mads og smilede til Jens.

Jens sagde ikke noget, han rejste sig bare op fra sofaen, tog fat i Mads og førte Mads med i på hans værelse, hvor de lagde sig i sengen.

Hans, Emil og Andreas var kommet hjem til Emil, hvor de havde fået tøjet af Andreas, og han sad nu i et badekar.

- Hvad vil I gøre, spurgte Andreas, selv om han måske vidste, hvad de ville gøre. I vil ikke pisse på mig!
- Nej, hvorfor tro du det, sagde Hans som sad på kanten af badekaret.
- Jeg har bare set i en pornofilm, at når man ligger nøgen i et badekar, så bliver man tisset på, sagde Andreas og så, at Emil kom ind på badeværelset med barbergrej. Så havde jeg tænkt rigtigt, da I hviskede hjemme på Jenses værelse, og da I så på fyren på skærmen, at I ville gøre det samme på mig.
- Det har du fuldstændig ret i, sagde Emil og rystede barberskummet.

Imens gav Emil Hans en saks, så han kunne klippe det meste af håret af, selv om Andreas ikke havde så meget hår oven over pikken.

- Jeg er ikke så meget for det, sagde Andreas, da Hans førte saksen ned til håret. Jeg går jo til svømning, og hvad vil de andre drenge ikke sige, når de ellers har set mig med hår.
- Det vokse ud igen, om 14 dage er det ude igen, sagde Hans og begyndte at klippe.

Lidt efter overtog Emil og begyndte at smøre barberskummet rundt, og Andreases nosser fik også en tur, selv om der ikke var hår på dem. Andreases pik regerede på det og blev meget hurtigt stiv, så Emil måtte holde den, da han begyndte at skrabe håret af.

- Du kommer til at se godt ud, sagde Hans, som satte på wc’et.
- Han komme til at se bedre ud end ham på computerskærmen, sagde Emil, som næsten var færdig med at skrabe håret væk.

Ovre hos Jens havde de fået tøjet af og lå oven på hinanden og kyssede, og deres stive pikke lå og gned op af hinanden.

- Du er bare for lækker, hviskede Mads i øret på Jens.
- Du er også bare lækker Mads, hviskede Jens og gav Mads et kæmpe tungekys.

Hos Emil var Emil færdig med at skrabe håret væk, og havde bedt Andreas om at vende sig om, så hans numse kunne får en lille tur. Hans var kommet hen til badekarte, hvor han spredte Andreas baller.

- Der er ikke noget hår af se her, sagde Emil og kørte en finger hen over hullet.
- Giv det hellere en tur, så vi er sikre på, at der ikke er noget, sagde Hans, for det kan jo være svært at se, når Andreas er lidt lysehåret.

Emil sprøjtede barberskum lige oven over røvhullet, hvor han begyndte at smøre det rundt på ballerne og mellem dem. Så begyndte han at skrabe, og lidt efter var han færdig, og bad Andreas om at tage et bad.
Andreas rejste sig op i badekaret, hvor Hans og Emil kunne se, at hans pik stadig var meget stiv, og det, de kunne se af pikhovedet, var helt vådt af presperm.

- Hold op hvor du ser godt ud, sagde Hans og Emil, som havde fået stivert på, eller det har de haft længe.

Andreas tændte for bruseren og fik skyllet sig over, fik tørret sig, hvor Emil så bad ham om at vende numsen til dem og lægge sig frem over, så de kunne se hans røvhul.
Kapitel 4. – I hullet.

Mads sad nu mellem Jenses ben. Han lod sin tunge glide op og ned på hans pik, og en gang imellem tog han den i munden, og lod sin tunge køre rundt på pikhovedet. Hvor så efter han lagde sig ved siden af Jens, hvor han nippe lidt i hans brystvorter til de bliv stive.

- Har du prøve at få noget op i hullet, spurgte Mads.

Jens tog sin pegefinger frem og sagde:

- Den her, sagde Jens og smilede til Mads.

Jens har prøvet at få noget op. Hanses og Emils pikke som er ret store. Men Mads måtte ikke vide, at han havde været sammen med Hans og Emil.

- Har du lyst til at prøve min pik?
- Ja, det kunne være sjovt at prøve, jeg har hørt, det skulle være vildt dejligt.
- Hvem har du hørt det fra, sagde Mads og kiggede på Jens.

Det var ikke lige meningen at Jens skulle sige det, så han prøve at snakke udenom, men Mads spurgte:

- Hvem har du hørt det fra, spurgte Mads igen Jens.
- Ikke fra nogen, sagde Jens og kiggede op i luften.
- Det skulle vel ikke være fra Kristian, for han har sikkert prøvet det, sagde Mads og tog sin hånd op til munden og spyttede på to fingre.

Han så smurte så Jenses hul ind, hvor efter han igen spyttede på sine to fingre. Så smurte han sit pikhoved ind. Han lod pikhovedet massere lidt frem og tilbage på hulet, hvor så han maste langsomt ind gennem ringmusklen. Og hans pik gik meget nemt gennem ringmusklen på Jens, som gav et lille støn da Madses pik røg igennem. Mads førte den så længere op i Jenses åbne hul.

- Man skulle tro, du havde prøvet det før, sagde Mads grinende.
- Hvorfor tror du, at jeg har prøvet det før, Mads.
- Det var ret nemt at få pikken ind, sagde Mads, der havde fået pikken halvt op i Jens.

Hvor han begyndte at trække tilbage, næsten til hans pik røg ud af hullet, hvor han kørte den halvt op i Jens igen. Og efter lidt frem og tilbage i langsomt tempo, satte Mads tempoet op og førte sin pik længere op i Jens. Jens lå og stønnede og gav et lille skrig fra sig, når Mads førte sin pik længere op i ham. Til sidst havde Mads sin pik helt i bund, så man kunne kun høre de to drenges stønnen og Madses nosser, når de ramte imod Jenses røv med et ”klask”.

- Hold op, hvor er det dejligt at bolle dig i røven, sagde Mads stønnende og lagde sig ned over Jens, mens han stadig havde pikken oppe i ham.

Mads begyndte nu at lave små vip med underlivet, så hans pik kun lige kørte ved ringmusklen. Det endte også engang imellem, at Madses pik røg ud, så det gav et gisp i Jens, når Mads stak den ind i hullet igen.

Hos Emil var de gået ind på hans værelse, hvor de bad Andreas om at lægge sig i sengen. Emil fandt et kamera og gjorde klar til at tage billeder af Andreas.

- Det vil jeg ikke være med til, sagde Andreas og rejste sig fra sengen.
- Du gør bare, hvad vi siger, sagde Hans og skubbede Andreas ned i sengen igen.
- Hvad skal I bruge de billeder til, sagde Andreas bekymret. I vil vel ikke lægge dem på nettet, vel?
- Nej, men det er en forsikring på, at du ikke sladrer om os og om, hvad du har set Mads og Jens gøre i dag, sagde Emil og begyndte at tage billeder af ham.

Et billede hvor Andreas sad op i sengen, og hans stive pik stod lodret op af hans mave.

Jens og Mads havde byttet plads, så Jens var godt i gang med at bolle Mads i hulet. Jens havde lidt nemmere ved at få sin pik ind i Mads, for Mads havde ikke kun haft en finger op. Han har en dildo derhjemme, som han tit har leget med. Det ved Jens ikke, men det undrer ham lidt, at han har et ret åbent hul.

- Har du haft mere end en finger oppe i dit røvhul, spurgte Jens, mens han kneppede Mads.
- Hvorfor?
- Du har bare et mere åbent hul, sagde Jens og kørte helt i bund i Mads.

Mads gav et støn fra sig og faldt sammen, så Jens faldt med, så han lå oven på ham og stadig med pikken i Mads. Jens trak sig ud og spredte Madses ben, løftede hans numse lidt op, og stak så sin stive, fedtede pik ind i Mads igen. Og Jens satte hurtigt tempoet op, så hele sengen stod og gyngede.

- Åh, åååh, hvor er det godt at mærke en rigtig pik i sit hul, sagde Mads stønnende.

Jens stønnede højere og højere, og til sidst trak han sig ud, begyndte at spille den af.

- Jeg kommer, jeg kommer, stønnede Jens.

Og ud af Jenses pik sprøjtede den dejligste drengesperm, det fløj helt hen over Mads og landede på hovedpuden. Det andet landede i håret på Mads og resten landede på ryggen, og da Jens var færdig med at sprøjte, fald han udmattet om på sengen. Mads vendte sig om og begyndte at sutte Jenses spermede pik, og imens lå Jens med lukkede øjne og nød det. Lidt efter rettede Mads på Jens, løftede hans ben, så de lå på hans skuldre, og førte så sin stive pik ind i Jenses nu lidt åbne hul. Men det var ikke ret meget, Mads fik kørt frem og tilbage, for lidt efter trak han sig ud, og Jens lod sine ben glide ned langs siden af Mads, så Mads stod på knæ mellem hans ben. Mads var begyndt at hive frem og tilbage i sin stive pik, og ud sprøjtede et par lange sprøjt, som landede i ansigtet på Jens, og resten fik dannet en sø af den dejlige, hvide sperm på Jenses mave. Mads begyndte at massere spermen rundt på Jenses mave, og lod Jens slikke på hans fingre, som var smurt godt ind i sperm.
Lidt efter lagde Mads sig ned ved siden af Jens, gav ham et kys og så faldt de begge to i søvn på Jenses seng.
Kapitel 5. – Et langt sprøjt.

Hos Emil var Andreas kommet op af stå, han stod på et håndklæde midt på værelset. Emil kom ind på værelset, han havde været i køkkenet og hente noget madolie.

- Hvad skal I med det, spurgte Andreas.
- Det skal vi bruge til at smøre dig ind i, sagde Emil og åbnede flasken med olien.

Emil gik om bag Andreas og bad ham bøje sig frem. Andreas gjorde, hvad Emil sagde. Emil begyndte at hælde olien på hans ryg, så den begyndte at løbe ned imod hans numse. Og da noget af olien løb ned mellem ballerne, gav det endnu et ryk i Andreas stive pik, og der dryppede en dråbe presperm ned på håndklædet.

- Det kilder meget i min pik, sagde Andreas. Det er lige som, at jeg er ved at komme.
- Du lade bare din stive pik være, sagde Hans, som var begyndt at smøre olien rundt.

Hele ryggen var godt smurt ind i olie, og inden længe var numse og ben også smurt ind i madolien. Så bad de Andreas om at rejse sig op igen, hvor de så hans meget stive pik, der stod og bankede mod hans mave.

- Hold op hvor er din pik stiv, sagde Emil.
- Ja, det må man sige, sagde Hans. Jeg har aldrig set sådan en stiv pik.
- Det passer nu ikke, sagde Emil til Hans. Du har set min og Jenses pik.

Andreas kiggede på dem og sagde:

- Har I været sammen med Jens?
- Ja, det har vi, sagde Hans. Han er også ved at blive medlem i BK, lige som du selv er ved at blive.
- Hvornår har I…, ååh.

Mere fik Andreas ikke sagt, for Emil havde hældt olie over hans pik og mave, hvor så Hans startede med at smøre olien rundt på maven, hvor så han tog fat i pikken. Andreas bøjede sig sammen, da Hans tog fat i hans pik og smurte olien godt ind på pik og nosser. Og da Hans var færdig med at smøre olien ud, havde Emil igen taget sit kamera, og begyndte at tage nogle billeder af Andreas. Mens Emil tog billeder, var Hans begyndt at smide sit tøj, Andreas kunne ikke lade være med at kigge på Hans. Og da Hans kun manglede sine underbukser og var ved at tage dem af, begyndte Andreases pik igen at banke vildt meget imod maven.

- Det er noget, du kan lide, hvad Andreas, sagde Emil og tog et nærbillede af hans pik.

Da Hans havde fået underbukserne af, gik han hen til Andreas, hvor han stillede sig bag ham og begyndte at massere hans baller. Mens Hans stod og æltede Andreases baller, var Emil ved at tage sit tøj af. Og da han kun stod i underbukser, var der en kæmpe plet. Hans bad Andreas at går ned på knæ, og Emil kom hen til dem.

- Slik den våde plet, sagde Emil kommanderende.

Andreas var så liderlig, at han ville gøre alt, hvad Emil og Hans sagde, så han begyndte at slikke på den våde plet. Andreas kunne mærke på Emils pik, at den dunkede og ville ud af de underbukser. Så Andreas tog fat i kanten af underbukserne, han hev dem hurtigt ned over pikken, som sprang frem og slog imod Andreas næse.

- Har jeg bedt dig om at tage mine underbukser af, sagde Emil lidt surt.
- Nej, undskyld, sagde Andreas og kiggede ned i gulvet. Jeg havde bare lyst til at sutte din pik.

Emil gik over til sit skab, og lidt efter kom han tilbage med en lille dildo. Den gav han Hans, som fedtede den ind i olie, og bad Andreas om at rejse sig op igen. Andreas var kommet op at stå, og Hans begyndte at massere hans røvhul med den lille dildo.

- I stikke vel ikke den op i røven på mig, sagde Andreas lidt bange.
- Du skal ikke være bange, sagde Hans. Du skal bare slappe af og nyde det.

Og mens Hans snakkede med Andreas røg den ind. Andreas gav et lille skrig og Hans førte den langsomt længere op i Andreas.

- Bøj dig frem over, sagde Emil, så Hans bedre kan se dit fine, glatte hul.

Andreas bøjede sig frem, og Hans trak den lille dildo tilbage, hvor han så kiggede op på Emil, som nikkede til ham. Hans skubbede dildoen hårdt ind i Andreas, Andreas skreg op og Emil holdt ham, så han blev slående bøjet frem over. Hans gjorde det et par gange mere, og Andreas skreg op hver gang.

- I sagde, det ikke gjorde ondt, sagde Andreas, da han stod oprejst igen.
- Gør det ondt nu, spurgte Hans med et smil i hele hovedet.

Andreas tog sig på numsen og sagde:

- Nej, men det gjorde det, da du stak den hårdt op i mig, sagde Andreas.
- Slappede du af, spurgte Emil. For hvis du ikke slapper af i numsen, så kan det godt gøre ondt.
- Vi må nok hellere lære dig at slappe af i numsen, sagde Hans, som stadig havde dildoen i hånden.
- Så prøve vi i en anden stilling, sagde Emil. Nu skal du høre Andreas. Hans sætte dildoen på håndklædet, og du sætte dig over den, så du selv bestemmer, hvor langt den skal op.

Hans satte dildoen på håndklædet, og Andreas satte sig langsomt over dildoen, mens han holdet fast i Emils hænder. Men den blev ved med at vælte, så Hans var nødt til at holde den, til den var kommet igennem ringmusklen. Andreas tog så sine hænder ned på gulvet, så han selv kunne holde sig og køre numsen op og ned på dildoen. Men hver gang Andreas løfte numsen fulgte dildoen med, så Hans måtte igen holde fast i den.
Mens Andreas sad og red på den lille dildo, slog hans pik imod hans mave. En gang imellem spillede Emil den af på ham, og dildoen røg også længere ind jo længere tid, han sad og red på den. Så Hans flyttede sin hånd, og Andreas havde nu hele dildoen op i numsen. Den var kun 14 cm lang og ikke ret tyk.
Mens Andreas sad og hoppede på dildoen og stønnede, tog Hans og Emil fat i hans meget stive pik. Hans hældte lidt mere olie på hans pik, hvor de så begyndte at spille den af på Andreas. Og der gik ikke lang tid, før det første sprøjt fløj ud af hans pik, og det var et meget langt sprøjt. Hvis Emil havde stået foran ham, Emil er 176 høj, så var det landet i ansigtet på ham. Og der kom to mere, men ikke så lange, som det første.
Andreas var faldet bagover og lå og hev efter vejret. Han havde aldrig haft sådan et orgasme før. Da han var kommet sig over den dejlige orgasme, kom han op at sidde igen.

- Det sortnede helt for mine øjne, og det kildede vildt meget i min pik, sagde Andreas. Jeg har tit ligget og spillet pik to gang efter hinanden, men når jeg så kommer anden gang, kilder det ikke så meget som første gang.
- Der kan du bare se, hvad en barbering og en dildo kan gøre, sagde Emil.
- Har jeg stadig dildoen oppe i mig, spurgte Andreas.
- Ja, sagde Hans og trak den ud.
- Det kunne jeg ikke mærke.
- Nej, det er fordi du slappede af i numsen, sagde Emil.
Kapitel 6. – Sidste omgang.

Efter Hans, Emil og Andreas har siddet og snakket lidt, bad Emil Andreas om at gå ud i bad. Og mens Andreas var i bad, sad Emil og Hans foran Emils computer, hvor de var ved at sætte billederne ind af Andreas.

- Det er kanon gode de billeder af Andreas, sagde Hans.
- Ja, og det går lige ned i pikken, sagde Emil og tog fat i sin pik, som stadig var stiv. En total glatbarberet dreng er bare lækker at se på.

Ovre ved Jens var Jens vågnet af, at hans mobil ringede. Det var Jacob, som ringede og ville høre, om de kunne være sammen om aftenen.

- Det kan godt være, sagde Jens, som sad nøgen i sengen. Kan jeg ringe tilbage om en halv time?
- Det er okay, sagde Jacob i mobilen.

Jens lagde på og vækkede Mads, som lå på maven, så Jens kunne ikke lade være med at gramse på hans baller.

- Mads vi skal op, klokken er næsten 5.

Mads vågnede langsomt op og satte sig på sengekanten, og Jens fik store øjne, da han så hans pik var stiv.

- Du er stadig liderlig, sagde Jens og gav Madses pik et klem.
- Hvem er ikke det, sagde Mads søvnigt og gned sig i øjnene.

Ovre ved Emil var Andreas kommet tilbage på værelset og så, at Emil og Hans så på billeder af ham. Andreas gik over til dem og så sig selv for første gang nøgen på et billede. Hans pik reagerede også på det, så der kom en bule i håndklædet, som han havde om livet.

- Du tænder på dig selv, hvad Andreas, sagde Hans og hev håndklædet væk.

Og frem kom en stiv pik, som gav et par ryk, så stod den lodret op af hans mave igen. Emil tog fat i den, hev ned i den, og gav slip så den klaskede mod maven. Det gjorde Emil nogle gange, hvor han så rejste sig fra stolen og bed Andreas om at suttet hans pik. Andreas gik ned på knæ og tog fat i Emils pik, og imens rejste Hans sig også op, og stod nu ved siden af Emil. Andreas tog nu også fat i Hanses pik, hvor han så på begge deres pikke, og begyndte at køre forhuden frem og tilbage.

- Begynd at sutte min pik, sagde Emil og tog fat i sin pik og trak forhuden helt tilbage.

Andreas tog Emils pik i munden og begyndte at suttet. Emil tog så fat i Andreases hoved og holdt fast i det, og begyndte at mundkneppe Andreas.

- Åh, hvor er det godt, sagde Emil stønnende og begyndte at kysse med Hans.

Ovre ved Jens var de gået i bad, hvor så Jens fortalte, at Jacob havde ringet.

- Jacob har spurgt, om jeg kunne være sammen i aften, hvad siger du til, at jeg tager ham her over i aften.
- Jeg siger ikke så meget, sagde Mads og begyndte at sæbe sig ind, og sagde mens. Jeg skal bare hjem her klokken 18 og spise.
- Så ringer jeg til ham, når jeg har været i bad, sagde Jens og skubbede til Mads, så han også kunne komme under bruseren.

Ved Emil havde Hans overtaget Emils plads, så det nu var ham, der mundkneppede Andreas. Og imens havde Emil sat sig ned på gulvet, hvor han nulrede Andreas pik, som var blevet stiv igen.

- Du er godt nok en liderlig dreng, sagde Emil og trak forhuden helt tilbage.

Så begyndte Emil at slikke Andreases pikhoved, hvor han så lidt efter begyndte at suttet hans pik. Men det var ikke i lang tid, for så bad Hans Andreas om at lægge sig på håndklædet, som stadig lå på gulvet. Andreas gjorde, som Hans sagde, så Andreas lå nu på maven på håndklædet. Hans stod nu ved siden af Andreas, hvor han spillede sin pik af. Og lige inden han kom, rettede han sin stive pik ned mod Andreases røv, inden det bare væltede ud med sperm.

- Åh, åh, hvor er det bare fedt det her, stønnede Hans.

Emil stod også ved siden af Andreas, hvor han hev i sin pik, og der gik helle ikke lang tid, før han kom. Men Emil nåede ikke lige at rette sin pik ned imod Andreases røv, så der fløj et par sprøjt over på låret af Hans, hvor han stod med to fingre og slikkede det i sig.

- Hold op hvor var det godt. Det bliver ikke sidste gang vi skal lege med dig, Andreas, sagde Emil og rystede sin pik, så der fløj et par dråber sperm rundt i luften.

Kort tid efter gik de tre i bad, hvor så Andreas gik hjem for at spise. Og mens han gik hjemad, tænkte han på det, Hans og Emil sagde om Jens, om at de havde gjort det samme ved ham, som de lige havde gjort ved ham i dag, for at han også kunne blive medlem i BK.
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:19/01 2014
Hej, Du har skrevet nogle super fede og mega frække historier. Perfekt liderlig læsning, kom endelig med mere af samme slags
 
Navn:Liberty75
Dato:08/10 2017
Fantastisk beretning. Skønt at læse om denne skønne flok liderlige drenge og deres fantastiske eventyr, hvor de bruger hinanden på den mest vidunderlige og fantasirige måde. Skøn læsning.